An Unbiased View of ثبت شرکت

بدین منظور ابتدا باید حوزه فعالیت خود را مشخص کنید و متوجه شوید که آیا آن کسب و کار نیاز به مجوز دارد یا قبل از ثبت می توانید بدون مجوز کار خود را آغاز کنید. گام بعدی انتخاب شرکا و افراد قابل اعتماد است.

در این راهنمای ثبت شرکت شما را با مراحل کامل ثبتی نظیر نحوه ثبت شرکت در سامانه ثبت شرکتها و چگونگی تعیین نوع شرکت، نحوه انتخاب شرکاء و سهامداران و تعداد آنها، تعیین میزان سرمایه شرکت و آورده سهامداران و بررسی سرمایه نقدی و غیر نقدی، نحوه انتخاب موضوع شرکت و بررسی موضوعاتی که نیاز به مجوز دارند و موضوعاتی که بدون مجوز به ثبت می رسند، شیوه انتخاب نام شرکت، انتخاب سمت اعضاء هیات مدیره مانند مدیرعامل و رئیس هیات مدیره و غیره، تهیه مدارک مورد نیاز برای ثبت انواع مختلف شرکت و امضاء و ارسال آنها به اداره ثبت شرکت ها را در چند گام ساده و بصورت کامل آشنا نموده ایم بگونه‌ای که بدون تردید با مطالعه کامل این متن، هیچ نیازی به مطالعه مقالات دیگر در زمینه ثبت شرکت و اطلاعات مورد نیاز آن نخواهید داشت. بنابراین حتماً تا انتها با ما همراه باشید.

 توجه داشته باشید که هر کدام از شرکا بدون این که سرمایه به سهام یا قطعات سهام تقسیم شده باشد، فقط تا میزان سرمایه خود در سازمان مسئول قرض و تعهدات شرکت می باشند.

انواع شرکتهای تعاونی تولید را می توان به دو دسته تعاونی تولید شهری و تعاونی تولید روستایی تقسیم بندی کرد.

نام شرکت تنها نام تشکل حقوقی است که ثبت میکنید واگر میخواهید که از نام محصولات یا خدمات خود محافظت کنید میبایست اقدام به ثبت برند نمایید.

هر گاه دو یا چند شخص بخواهند فعالیت‌های تجاری خود را تحت یک نام مشترک پیش ببرند، ساده‌ترین شکل شراکت قانونی ثبت شرکت تضامنی است. امروزه در بیشتر کشورها و نظام‌های حقوقی این نوع از شرکت‌ها تعریف شده‌اند و بسیار مورد توجه کارآفرینان قرار دارند. در شرکت‌های تضامنی، مسئولیت پرداخت قرض‌های احتمالی بر عهدۀ تمام شرکا more info خواهد بود. در صورت ورشکستگی، هیچ یک از اعضا نمی‌توانند با استناد به اینکه میزان قرض‌ها از میزان سهم آنها در شرکت بیشتر است، از پرداخت آنها شانه خالی کنند. همین موضوع سبب شده است که این مجموعه‌ها معمولاً با سرمایه‌های اندک و در میان اعضای خانواده یا دوستان تشکیل شوند.

مجع صدور مجوز: سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی  

کارت ملی هوشمند و شناسنامه عکس‌دار با تمام توضیحات ضروری آن اصلی‌ترین مدارک شناسایی برای ثبت شرکت هستند. در مواردی که نیاز به استعلام سابقه کیفری و سوءپیشینه اشخاص باشد، این کار به صورت خودکار در سامانه ثبت شرکت‌ها انجام می‌گیرد. همچنین برای ثبت شرکت نیازی به ارائه مدرک تحصیلی نیست. البته برای گرفتن مجوز فعالیت از نهادهای دیگر ممکن است در حوزه‌های تخصصی به این مدارک نیاز پیدا کنید.

شرکت ها در انواع شرکت های عام، خاص، تعاونی، نسبی، تضامنی، غیر تجاری و با مسئولیت محدود راه اندازی می شوند و هر کدام با توجه به ویژگی های منحصر بفرد خود دارای اساسنامه ای هستند که نام شرکت، اهداف آن، تعداد و نوع سهام، نحوه انتقال سهم و… را در بر می گیرد.

• تولید مواد ناریه ،اسلحه،سلاح و مهمات شکاری و ورزشی و اقلام دفاع شخصی و ....

کپی برابر اصل تمامی مدارک مورد نیاز برای تاسیس شرکت به همراه فرم‌های امضاشده باید به اداره ثبت شرکت‌ها فرستاده شود. برای این منظور، اداره پست جمهوری اسلامی ایران پاکتی مخصوص طراحی کرده است که مدارک صرفاً باید در همین قالب تحویل مرجع قانونی داده شوند.

شایان توجه است که علاوه بر برند و لوگو که معمولاً با طراحی اشکال هندسی، تصاویر ترکیبی و دیگر نقشها و نگار ها انتخاب می شوند، به موجب قانون ثبت، حتی نام تجاری را نیز می توان در اداره مالکیت معنوی به ثبت رساند.

پس از تکمیل مدارک ثبت شرکت، آنها در پاکتی مخصوص به اداره پست تحویل داده می‌شوند. در صورت کامل بودن مدارک و طی شدن صحیح روند امور، پیش‌نویس آگهی تاسیس شرکت صادر می‌شود. این برگه پس از امضای وکیل باید به اداره ثبت شرکت‌ها برده شود.

– صورت جلسه اولین مجمع عمومی عادی ( مبنی بر تصویب اساسنامه ، انتخاب اولین هیئت مدیره و بازرس )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *